top of page
Search
  • Writer's pictureNordecor Solutions

Miksi valita Nordecor Solutions?

Updated: Feb 22, 2022

Viisi syytä, miksi valita Nordecor Solutions



1. Toimitilasisustamisen innovatiivinen edelläkävijä

Sisustusratkaisut avaimet käteen -periaatteella

Tavoitteenamme on parantaa työhyvinvointia laadukkailla ja ergonomisillasisustusratkaisuilla ja tämän avulla saada jokainen työntekijä viihtymään työpaikoillaan. Me Nordecor Solutionilla tiedämme, ettei kaikilla yrityksillä ole resursseja, aikaa tai kiinnostusta panostaa työympäristön sisustukseen tai työntekijöiden viihtymiseen esimerkiksi taukotiloissa ja juuri tämän takia Nordecor Solutions on olemassa.

Me Nordecor Solutionilla haluamme luoda työpaikoille kokonaisvaltaista viihtyvyyttä innovatiivisilla sisustusratkaisuillamme. Luomme asiakkaan toimistoon tai muuhun julkitilaan sisustuspakettiratkaisun hänen toiveiden ja tarpeiden pohjalta ja kokoamme sen asiakkaan toimitiloihin. Teemme siis kaiken työn puolestasi. Sinun hommasi on nauttia!




2. 3D-kuvamallennus

Enää et osta sikaa säkissä

Luomme sisustussuunnittelijamme laatimasta sisustusratkaisusta 3D-mallinnuksen, jonka näet ennen ostopäätöksen tekemistä. Sen lisäksi siis että tiedät, niin myös todella näet, mitä olet hankkimassa.


Sinun ei tarvitse huolehtia mistään, vaan voit keskittyä muihin kiireisiin. Hoidamme kaiken työn aina kuljetuksesta tuotteiden asennukseen ja asemointiin saakka puolestasi.




3. Solution-sisustuspaketit

S, M & L-Solution®

Solution-sisustuspaketti on laadukkaista, pohjoismaisten designbrändien tuotteista koottu sisustuskokonaisuus. Paketti sisältää sen koosta (S, M tai L) riippuen esimerkiksi sähköpöytiä, designvalaisimia, sohvia ja työtuoleja. Solution-sisustuspaketit on laadittu yrityksesi kokoon sopivaksi: S-Solution® 1-4 hengen mikroyrityksille, M-Solution® 5-9 pienyrityksille ja L-Solution® +10 hengen pienyrityksille.

Sisustuspaketit ovat täysin laadittavissa toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Mikäli verkkokaupastamme löytyvät sisustuspaketit tarvitsevat esimerkiksi täydennystä, se onnistuu vaivatta. Jätä vain tarjouspyyntösi, niin laadimme juuri sinun yrityksesi tarpeita vastaavan ratkaisun!




4. CoffeeBox®-kahvipalvelu

Korkealaatuista kahvia toimistoosi – automaattisesti kuukausittain

Laadukkaiden tuotteiden, tunnettujen brändien ja ensiluokkaisen palvelun lisäksi huolehdimme myös yrityksesi taukotilojen tarjottavista. Maksimoimme kokonaisvaltaisen viihtyvyyden taukotiloissasi kuukausittain toimitettavalla CoffeeBox® -kahvipalvelullamme. Miltä kuulostaisi pienpaahtimon vastuullisesti tuottamien kahvilajien tuoksu heti aamulla toimistollesi saavuttua? Palvelumme avulla se on mahdollista ja erittäin vaivatonta.


CoffeeBox-kahvipalvelu on jaettu yrityksen koon mukaan:

  • S-CoffeeBox® 1-4 hengen mikroyrityksille

  • M-CoffeeBox® 5-9 hengen mikroyrityksille

  • L-CoffeeBox® +10 hengen pienyrityksille




5. Joustavat maksutavat

Maksa heti, Maksa myöhemmin & Leasing-palvelu

Verkkokaupastamme voit hankkia kaikki haluamasi tuotteet turvallisesti ja helposti. Tarjoamme maksutavoiksi:

  • Maksa heti (verkkopankkimaksu)

  • Maksa myöhemmin (lasku, 14 pv)

  • Leasing-sopimus (Solution-sisustuspaketit, 12, 24 tai 36 kk)

Leasing-sopimuksella voit hankkia Solution-sisustuspakettimme 12, 24 tai 36 kk ajaksi yrityksesi käyttöön, jonka jälkeen pystyt lunastamaan ne kokonaan itsellesi tai halutessasi palauttamaan tuotteet sopimuksen jälkeen takaisin meille. Solution-sisustuspaketeillamme on 30 päivän tyytyväisyystakuu – Kokeile siis rauhassa ja rakastu!








5 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page